Agrarische sector

Hoex Bouw heeft al bijna 50 jaar ervaring in de agrarische sector. Jaarlijks bouwen wij ca. 100.000 m2 aan stallen en andere agrarische gebouwen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van varkensstallen, rundveestallen en pluimveestallen. Ook bouwen wij paardenstallen, maneges en opslagloodsen.

Meer over agrarisch

Industriebouw

Een bij uw onderneming passende bedrijfshuisvesting op een goede locatie, draagt voor een heel groot deel bij aan bedrijfsresultaat van uw onderneming. We weten dat een efficiënte bedrijfshuisvesting en een logische routing in uw productieproces veel kan bijdragen.

Meer over industriebouw

Silo’s, Bunkers en Tussenwanden

Voor het maken van silo’s, bunkers en tussenwanden maken wij gebruik van onze betonplank (kunststof plank). Deze kunststof plank heeft open kamers die we met een speciaal kliksysteem eenvoudig en snel aan elkaar kunnen koppelen, zo ontstaat er een kunststof wand die later kan worden afgestort met beton óf met een isolerende mortel (Frinsu Isolatiemortel) in combinatie met beton (bij de silo’s). Het uiteindelijke resultaat is een sterke massieve betonwand die tevens een isolerende werking kan hebben. Deze combinatie is een snel en goedkoop systeem wat veel verschillende toepassingen kent. Het is o.a. geschikt voor het bouwen van stallen, slachthuizen, voedingshuizen, silo’s, carwash, bunkers voor de opslag van zure producten en in natte locaties waar wordt gewerkt met agressieve materialen. Verder is de kunststof plank onderhoudsvrij en makkelijk schoon te houden en te reinigen.

Meer over silo’s, bunkers en tussenwanden