Agrarische sector

Hoex Bouw heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de agrarische sector. Jaarlijks bouwen wij ca. 100.000 m2 aan agrarische gebouwen en hallen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van varkensstallen, rundveestallen, kalverstallen en pluimveestallen. Ook bouwen wij paardenstallen, maneges en opslagloodsen.

Hoex Bouw kent de agrarische sector

Wij hebben kennis van uw sector en weten van binnenuit wat zich op de markt afspeelt. In de loop van de jaren hebben we veel kennis en ervaring opgedaan met:

  • De wet- en regelgeving voor de intensieve veehouderij en het onderhouden van dieren.
  • De in de markt zijnde kwaliteitslabels
  • Klimaatbeheersing – verwarming en koeling
  • Ventilatie en specifieke luchtinlaatsystemen
  • Energiebesparingen
  • Kwaliteitsbeheersing

Samen opzoek naar de optimale oplossing

Met een geoptimaliseerde stal bent u instaat om het best mogelijke product te leveren. Daarnaast draagt een geoptimaliseerde stal bij aan uw bedrijfsvoering, uw bedrijfsresultaat en het dierenwelzijn. U kunt met minder kosten en handelingen uw bedrijf runnen. Het zorgt voor een verhoogde hygiëne en een optimaal klimaat wat het dierenwelzijn verhoogd.

Wij zetten graag onze kennis, innovatie en flexibiliteit in om samen met u en uw adviseurs tot de meest optimale oplossing te komen.

Contact opnemen

Betonplank

Hoex Bouw heeft de ‘betonplank’ ontwikkelt. De betonplank
maakt het mogelijk om snel naadloze, stevige wanden te
plaatsen. Deze wanden zijn makkelijk schoon te houden en
erg geschikt voor stallen, slachthuizen of andere gebouwen
in de voedingsindustrie.

Plaatsen, klikken, vullen

De betonplank is modulair en op maat te zagen. De holle kunststof planken worden geplaatst en klikken naadloos in elkaar. Daarna worden ze gevuld met beton. Het resultaat is een onderhoudsarme en waterdichte wand.

Video