Over ons

In 1970 begon Joos Hoex met de start van ons bedrijf. Meer dan 50 jaar later kijken we, als ervaren bouwonderneming met ontzettend veel passie, terug op de honderden gerealiseerde projecten. Ondertussen zijn wij een gespecialiseerde, onafhankelijke, ontwikkelende bouwer, die kennis en expertise in het gehele bouwproces toevoegt.

Vooraf duidelijk

We voelen ons verantwoordelijk voor transparantie richting onze opdrachtgevers, leveranciers, medewerkers en de maatschappij. We zorgen voor een betrouwbaar proces, duurzame bouw en uitvoering en een reële prijs-kwaliteitverhouding.

Daadkracht

Onze daadkracht geeft ons het vermogen om creatief mee te bewegen met wat de samenleving van ons verlangt en op momenten dat het nodig is.

Praktisch

We zijn creatief in het zoeken van oplossingen bij complexere projecten. Vindingrijk om bij te blijven in onze bedrijfsvoering en processen om de concurrentie voor te blijven. Daarbij dagen we onze mensen uit om nog vindingrijker te worden. En stimuleren we onze realisatiepartners in het actief meedenken in iedere fase.

Contact opnemen