Maak kennis met Hoex Bouwbedrijf


BOUWERS VOOR KWALITEIT

Wij zijn een modern bouwbedrijf met al meer dan 45 jaar ervaring. Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons centraal. Hoex Bouw is in 1970 opgericht, een familiebedrijf dat met name actief is in Noord- en Midden-Limburg en Brabant en gevestigd is in Oostrum. Of het gaat om utiliteitsbouw of agrarische bouw; de vakmensen van Hoex Bouw staan graag voor uw klaar. Wij staan garant voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Persoonlijk advies, duidelijke offertes en goede begeleiding tijdens de bouw zijn voor ons de basis om tot een goed eindresultaat te komen.

Waarom Hoex inschakelen?


GROOT GEWORDEN DOOR INNOVATIE

Door steeds weer te blijven innoveren kunnen we voorop blijven lopen. Steeds weer ontwerpen en ontwikkelen Hoex Bouw en de bedrijven uit de Hoex Groep nieuwe technologieën en methodes waarmee snel en verbeterd gebouwd kan worden. Hiermee is Hoex baanbrekend, een echte trendsetter. Natuurlijk kunt u als opdrachtgever daar maximaal van profiteren. Succes verzekerd!


WIJ BOUWEN DUURZAAM

Duurzaam bouwen en ontwikkelen is tegenwoordig niet meer een begrip maar een vereiste. Hoes Bouwbedrijf past de modernste technieken toe. Wij zijn op de hoogte van de regelgeving en zijn daarmee in staat meerwaarde te creëren. Ons bedrijf en de zusterbedrijven uit de Hoex Groep zijn bedrijven zijn bekend met de nieuwste en meest efficiënte (bouw)technieken die aan de huidige regelgevingen en normen voldoen. Hiermee bespaart u o.a. op bouwtijd, energiekosten en onderhoud.


 AL RUIM 45 JAAR BOUWEN MET PASSIE 

Hoex Bouw heeft meer dan 45 jaar ervaring met de bouw van agrarische en industriële bedrijfshuisvesting . Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons centraal.