Maessen

Hoex industrieel

Maessen Bedrijven is gevestigd in het Noord-Limburgse Venray en bestaat uit diverse ondernemingen. Transport, recycling, grondverzet, sloopwerk en projectontwikkeling zijn enkele kernbegrippen die passen bij deze veelzijdige onderneming. Voor zowel bedrijven als particulieren heeft Maessen Bedrijven zich gespecialiseerd in deze sectoren. Via deze website probeert Maessen Bedrijven inzicht te geven in haar diversiteit. Een totaalleverancier, met dienstverlening hoog in het vaandel.

Autoschade Venray

Hoex industrieel

Autoschade Venray is gespecialiseerd in hoogwaardig herstel van personen auto’s, bestelauto’s en (kleine) bedrijfsauto’s. Sinds 1988 zijn zij gevestigd in Oostrum / Venray. Hun klanten zijn particulieren, autodealers en assurantiekantoren en tussenpersonen.

Hun werkplaats is voorzien van de nieuwste apparatuur waardoor hun schadeherstellers professioneel en snel deuken of krassen kunnen herstellen.

Inther

Hoex industrieel

Inther is een internationale system integrator. Zij zijn een ‘one stop shop’ voor alle logistieke vraagstukken. Dat betekent dat u als klant van Inther een aanspreekpunt heeft. Inther luistert, ontwerpt, levert, integreert en draagt 100 procent eindverantwoordelijkheid voor zijn projecten.

Thetru

Hoex industrieel

Thetru BV is op het gebied van de betere feestkleding toonaangevend in Europa.
Van tekentafel tot gereed product, alle kostuums en accessoires worden op hun eigen creatieve manier en volgens hun strenge kwaliteitseisen geproduceerd.
Als klein herstelbedrijf bijna 60 jaar geleden begonnen, is hun onderneming uitgegroeid tot een internationaal bedrijf wat feestkleding en accessoires verkoopt, uitsluitend aan winkeliers, door geheel Europa.

Dekkers Tweewielers

Hoex industrieel

Boerenbedrijf Nederweert

Hoex agrarisch

Kalverenstal Goossens

Hoex agrarisch

Kippenstal Peelen

Hoex agrarisch

Koeienstal Klopman

Hoex agrarisch

Stal Görtz

Hoex agrarisch

Stal Thijsen

Hoex agrarisch

Van Dijk

Hoex agrarisch

Varkensstal Asten

Hoex agrarisch

Varkensstal Paassen

Hoex agrarisch