Betontimmerman / Bekister

Wie zijn wij?

Hoex Bouw is een familiebedrijf die dit jaar 50 jaar bestaat! Hoex Bouw is een aannemer die projecten in de Agrarische en Industriële sector maakt, de projecten zijn veelal in de regio Venray met als werkgebied een straal van maximaal 60 kilometer. Hoex Bouw is een aannemer die haar eigen timmermannen en metselaars in dienst heeft.

Hoex Bouw heeft een aantal dochter ondernemingen, namelijk Hous Luxe woningen, Strakk Interieurbouw en Frinsu Isolatiemortel. Alle bedrijven werken nauw samen en versterken elkaar op verschillende vlakken. De rode draad door deze bedrijven is innovatie en vakmanschap.

Hoex Bouw staat voor kwaliteit en ervaring in de bouw. Door te innoveren in bouwmethodes, -technieken en -materialen zijn de bedrijven uit de Hoex groep in staat om meerwaarde te creëren voor uitdagende projecten die duurzaam willen ontwikkelen en bouwen.

Hoe is de cultuur bij Hoex Bouw?

De cultuur bij Hoex Bouw is een professionele maar informele sfeer. Hoex Bouw is een familiebedrijf, dit zie je terug in de uitstraling. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de lijntjes zijn kort. Veder heeft Hoex Bouw een platte organisatiestructuur, mensen lopen bij elkaar binnen wanneer er een vraag is en er is veel samenwerking en kennisdeling tussen de collega’s.

Functieomschrijving

Als Betontimmerman / Bekister ben je dagelijks bezig met het maken van de bekisting voor verschillende betonnen constructies. Dit kan in de stallenbouw, villabouw of woningbouw zijn. De projecten zijn divers, dit zorgt voor veel afwisseling.

  • Het aanbrengen van Bekistingen zoals traditionele-, systeem- en randbekisting;
  • Het plaatsen van funderingen;
  • Het lezen van tekeningen en het uitvoeren hiervan;
  • Storten van de bekisting;
  • Demonteren van e bekistingen;
  • Communiceren met collega’s.

Functie eisen

Om succesvol te zijn in de functie van Betontimmerman / Bekister heb je affiniteit met de bouw en je werkt graag buiten. Verder is een opleiding in de bouw een pré maar geen vereisten. Tot slot kun je goed samenwerken met collega’s en heb je een positieve instelling.

Interesse?